Revisionsfirmaet Bjerre Bojsen
A. M. G. Friis Vej 7, 6000 Kolding
Tlf: 22 38 80 10
j.bjerre.bojsen@mail.tele.dk
Medlem af:
Der var engang hvor forretningsforholdet til virksomhedens bankforbindelse og andre rådgivere - herunder revisor var næsten urørligt og sjældent underlagt seriøse overvejelser om kvalitet og pris var konkurrencedygtige.

Sådan er det heldigvis ikke længere. Alle selvstændige erhvervsdrivende i dagens konkurrenceprægede samfund ved, hvor vigtigt det er at indkøbe den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

Enhver virksomhedsindehaver bør med mellemrum stille sig følgende spørgsmål vedrørende de revisorydelser der indkøbes:
-   Er min revisor den der personligt udfører arbejdet - og således altid opdateret med viden om hvad der i detaljer sker i min virksomhed?
-   Bliver skattemæssige og andre spørgsmål forklaret så tilstrækkeligt grundigt at jeg forstår alle forhold og konsekvenser?
-   Er mit nuværende revisorhonorar konkurrencedygtigt med hvad tilsvarende revisorydelser kan købes til på markedet?

Revisorskifte:
Uanset om bogføring foregår i virksomhedens eget regi eller hos revisor er revisorskifte nemt og ukompliceret. Revisorskifte kan fortages på et hvilket som helst tidspunkt, helt uafhængigt af momsperioder eller selvangivelsesfrister.
Revisionsfirmaet Bjerre Bojsen tager sig altid af alle detaljer og aftaler nøjagtigt hvilke opgaver der skal løses - på hvilke vilkår - og til en forud aftalt pris.
Hvordan skifter man revisor?