Revisionsfirmaet Bjerre Bojsen
A. M. G. Friis Vej 7, 6000 Kolding
Tlf: 22 38 80 10
j.bjerre.bojsen@mail.tele.dk
Medlem af:
Alle der igennem en årrække har drevet selvstændig virksomhed ved, hvor vigtigt det er at købe rigtigt ind - uanset om det drejer sig om produkter, lønninger, forsikringsydelser eller som her - revisorydelser.

Det er ikke nok at kvaliteten er god, prisen skal også være rigtig.

Revisionsfirmaet Bjerre Bojsen - er en effektiv revisionsvirksomhed, der med lave produktionsomkostninger kan tilbyde vore kunder professionel assistance til særdeles konkurrencedygtige priser.

Ved tilbudsgivning konstateres stort set altid væsentlige besparelser i forhold til samme ydelser leveret af de større omkostningstunge revisionsfirmaer.

Kendte opgaver, dvs. bogføring, moms, årsrapport og selvangivelse afregnes til en fast pris i henhold til det tilbud der afgives ved samarbejdets indgåelse.

Specielle opgaver der ikke kan forudses ved opstart af samarbejdet faktureres til faste lave timesatser afhængig af opgavens art, og figurerer altid specificeret i detaljer på den efterfølgende faktura.

Lad os give dig et uforbindende tilbud - det er ganske gratis - og kan sandsynligvis spare dig for mange penge fremover.
Hvad koster det?